GASTENBOEK

39 gedachten over “GASTENBOEK

 1. heel goede massage gekregen van Ping. Ik heb serieuze pijn in mijn nek, rug , alles zat vast, kon niet slapen en permanent met pijn rondgelopen. De massage was aangenaam sterk en daarna kon ik weer bewegen en de pijn is veel verminderd! Dank je wel daarvoor Ping!

  Like

 2. Hoe doet ze het toch? Ik was letterlijk leeg na een superzware werkweek. Na de massage van mevrouw Ping voelde ik me helemaal relaxed en terug opgeladen. Ze voelt exact waar de spanningen in het lichaam zitten en slaagt er telkens in om deze eruit te halen. Een echte aanrader.

  Like

 3. Ping is ongelofelijk! Ze kent het menselijk lichaam door en door. Wanneer ze begint met de massage, onderzoekt ze elke spier, elke pees. Je hoeft haar niet te zeggen waar zich een probleem voordoet, ze weet het, ze voelt het. Ze doet wonderen voor mijn pijnlijke nek en schouders. Dank je Pi. Je bent inderdaad de beste! Tot binnenkort

  Like

 4. Hele goede massage van Ping, ik had op drie verschillende plaatsen rugpijn : schouder, onderrug en midden kant rug. Ik Had hoofdpijn en kon moeilijk slapen. Na massage van Ping was alle pijn verdwenen! Ongelooflijk! Een echte aanrader! Daarna voelde ik mij enorm ontspannen en licht.

  Like

 5. Zeer goede massage! Nadien voel je je altijd zo licht als een veertje! Al je klachten verdwijnen. Intussen kom ik ook al gedurende vier jaar bij Ping en ben nog steeds een zeer tevreden klant. Een echte aanrader!

  Like

 6. Mevrouw Ping, u bent de beste. Ik was al tijden op zoek naar echte , goede massage en heb dat nu bij u gevonden. Dank zij u zijn rug en nek klachten weer dragelijk geworden.

  Like

 7. Vier jaar kom ik al bij Ping en nog nooit werd ik ontgoocheld. Echt weldoende massage en indien ergens pijn komen de ellebogen eraan te pas en verdwijnt ook die als sneeuw voor de zon! Geweldig!

  Like

 8. vriendelijke ontvangst, aangename ruimte, sfeervolle muziek, stevige of zachte massage… Kortom alles om volledig te ontspannen. We komen nog terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s