RELAX & WELLNESS

Deze slideshow vereist JavaScript.

RALAX & WELLNESS MASSAGE:

Bij deze type massage focussen we op Relax en Wellness, afhankelijk van uw wensen kan u kiezen om uw hele lichaam te laten masseren of bepaalde plekken. We bieden de massage van 40 min, 60 min, 80 min, 120 min en 140 min aan. Bij deze werken we niet met sessies.

  • Hele lichaam massage

Oosterse massage helpt blokgages van de meridianen en energielijnen op te heffen om zo de levensenergie weer vrij door het lichaam te laten stromen waardoor spanningen en stress duidelijk afnemen.

  • Hoofd, nek en schouders massage

Stimulatie van de meridianen en een hoofdhuid massage. Het harmoniseert uw lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Daarnaast verhoogt en optimaliseert het de immuniteit van het hormonale systeem. U voelt zich na de massage heerlijk ontspannen.

  • Voeten massage (vooraf voetbad) massage

Voetbaden zijn een weldaad voor het hele lichaam. Tijdens het voetbad worden hoornlagen en harde nagels enigszins geweekt. Behalve reinigen en weken kan een voetbad desinfecteren, ontspannen, ontstekingen remmen en de stofwisseling stimuleren. Volledig welzijn en evenwicht worden bereikt door druk uit te oefenen op de voeten. Spanning wordt verlicht en de bloedsomloop wordt verbeterd.

Meer info over de prijs?  klik hier.

Terug naar de aanbod